Ohita navigointi

Kenkien hoitotuotteet erilaisille materiaaleille

Ota yhteyttä!

Suutari neuvoo paikan päällä tuotteiden valinnassa

Kenkävoiteet pitävät kenkien pinnat siistinä ja nahat pehmeinä, hoidettuina ja kosteutettuna. Voide toimii likaa vastaan, palauttaa väriä ja antaa kiiltoa.

 

Käyttö: Puhdista nahka, levitä ohut ja tasainen kerros voidetta, anna kuivua ja kiillota mielellään kenkäharjalla. Merkkinä Collonil. Sopii myös TEX-materiaaleille.

 

Pinta- ja rasvanahan tehokkaaseen suojaamiseen ja hoitoon sopii kenkärasva, paksuille nahoille myös nahkaöljy. Rasvojen pohjana on mehiläisvaha ja minkkiöljy. Tuote ehkäisee nahan kuivumista ja halkeilua ja sopii mm. bootseille ja vaelluskengille. Sitä voidaan käyttää TEX-materiaaleille.

 

Suojasuihke kyllästää jalkineet tehokkaasti likaa ja kosteutta hylkiviksi. Suojasuihke sopii kaikille nahoille ja tekstiileille sekä TEX-materiaaleille. Korkealaatuinen hoitoliuos käy kaikille hiotuille nahkatyypeille (mokka, nupukki), suojaa kosteudelta, palauttaa väriä ja hoitaa tehokkaasti.

 

Lakerille ja kumisaappaillekin löytyy oma hoitotuotteensa. Kenkäharjat, puhdistusaineet ja nahkasaippua kuuluvat myös valikoimaamme.

 

Kysy kenkien hoitoon liittyvissä asioissa, niin autamme!