Kenkien hoitotuotteet

Meiltä löytyy kattava valikoima hoitotuotteita erilaisille materiaaleille. Suutari neuvoo paikan päällä tuotteiden valinnassa.

Kenkävoiteet pitävät kenkien pinnat siistinä ja nahat pehmeinä, hoidettuina ja kosteutettuna.  Voide toimii likaa vastaan, palauttaa väriä ja antaa kiiltoa. Käyttö: Puhdista nahka, levitä ohut ja tasainen kerros voidetta, anna kuivua ja kiillota mielellään kenkäharjalla.  Merkkeinä Woly ja Collonil. Sopii myös TEX-materiaaleille.

Kenkärasva pinta- ja rasvanahan tehokkaaseen suojaamiseen ja hoitoon, paksuille nahoille myös nahkaöljy. Mehiläisvaha ja minkkiöljy rasvojen pohjana. Ehkäisee nahan kuivumista ja halkeilua. Sopii mm. bootseille ja vaelluskengille. Voidaan käyttää TEX-materiaaleille.

Suojasuihke kyllästää jalkineet tehokkaasti likaa ja kosteutta hylkiviksi. Sopii kaikille nahoille ja tekstiileille sekä TEX-materiaaleille.

Korkealaatuinen hoitoliuos kaikille hiotuille nahkatyypeille (mokka, nupukki), suojaa kosteudelta, palauttaa väriä ja hoitaa tehokkaasti. Lakerille ja kumisaappaillekin löytyy oma hoitotuotteensa. Kenkäharjat, puhdistusaineet ja nahkasaippua kuuluvat myös valikoimaan.

Kysy kenkien hoitoon liittyvissä asioissa, niin autamme!